Siirry sisältöön

Tuhannen Tarinan Talon kotieläinpiha aukeaa 8.6.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Luumäen Kannuskoskella, Lappeenrannan ja Kouvolan välissä.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo avaa alueensa nyt yksittäisille vierailijoille kesä-heinäkuussa. Sisäänpääsymaksun hintaan pääset tutustumaan kotieläimiin, lähimetsässä kiertävään tarinapolkuun  ja heittelemään frisbeetä isommille lapsille ja perheille soveltuvalla 6 -väyläisellä frisbeegolf-radalla. Koko pihamaa pelivälineineen on käytettävissänne.

Kotieläinpihan aukioloaikoina on avoinna myös aittapuoti sekä kesäkahvila. Aittapuodissa on myynnissä kotimaisia ja ekologisia käyttötavaroita jokaisen luontoystävän kotiin.

Tuhannen Tarinan Talossa asustelee kaneja, kanoja, lampaita, vuohia, ankkoja, koira, hevonen, poni ja Aki-aasi. Myös talon kissoja saatat nähdä vilaukselta, jos se niille sattuu sinä päivänä sopimaan. Eläimiä pääsee rapsuttelemaan talon väen opastuksella. Tarinapolulla tutustutaan metsän väkeen ja polulla voi halutessaan tehdä myös tarinoihin liittyviä tehtäviä.

Toiminnan ohessa voi nauttia pientä purtavaa Tuhannen Tarinan Talon tuvassa, terassilla ja pihamaalla.

Kotieläinpiha ja Tuhannen Tarinan Talon alue aukeaa maanantaina 8.6. klo 14. Tästä eteenpäin piha on avoinna vierailijoille klo 14-18 seuraavasti:

vk 24 ma-ke 8.-10.6. 

vk 25 ma-ke 15.-17.6.

vk 26 to-la 25.-27.6.

vk 27 to-la 2.-4.7.

vk 28 to-la 9.-11.7.

Muina aikoina alue on varattu yksityisille ryhmille ja majoittujille.

Varaa lippusi etukäteen täältä verkkokaupasta, jotta voimme pitää kävijämäärän suositellun alle 50 kävijän per päivä.

Kertalippu:

https://tuhannentarinantalo.johku.com/fi_FI/leirit/kesaretki-tuhannen-tarinan-taloon

Kausikortilla voit tulla Tuhannen Tarinan Taloon aina aukiolopäivinä niin monta kertaa kesä-heinäkuun aikana kuin haluat.

Kausikortti:

https://tuhannentarinantalo.johku.com/fi_FI/leirit/kausikortti-kotielainpihalle-ja-frisbeegolfradalle

Muistathan, että flunssaoireissa on jäätävä kotiin. Muista pitää myös sopiva etäisyys kanssaretkeilijöihin ja pese tai desifio kädet tullessasi.

Lämpimästi tervetuloa kesäretkelle!