Siirry sisältöön

Syysloma matkailutilalla. Täysihoito 3 vrk.

Alkaen 210,00 € / 3 vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Tuhannen Tarinan Talo tuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com 050 5303471 Y-tunnus: 2064132-3 Kauppiaan ehdot

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Saimaan matkailualueella, Kouvolan ja Lappeenrannan välissä Kannuskosken kylässä.

Täällä teillä on mahdollista viettää rento loma luonnon keskellä. On tilaa ja tekemistä, eläimiä ja ohjelmaa. Paikan päällä valmistettua, lähellä tuotettua ruokaa ja saunan leppeät löylyt.

Lomaan sisältyy majoitus ja täysihoito.  Lapset 4-13 vuotiaat puoleen hintaan. 0-3-vuotiaat 45 €/hlö/3 vrk jos nauttii talon eväitä.

Loman hintaan sisältyy majoitus 3 vrk kahden hengen huoneessa tai perhehuoneessa liinavaatteineen ja pyyhkeineen ja täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen.)

Aamiaismajoitusta meillä on tarjolla ympäri vuoden.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talon täysihoitosyyslomat järjestetään seuraavan kerran:

12.10-15.10.2020

19.-22.10.2020

Majottautuminen tapahtuu päätalon taikka Navetan Vintin viihtyisissä tiloissa. Yhteiskäytössä on täysin varusteltu keittiö sekä grillipaikka omien eväiden laittoa varten. Tilalla on kotieläimiä, joita pääsee hoitamaan ja rapsuttelemaan. Syksyllä voi mennä kylän luontopoluille retkelle tai vaikka kalaan ongelle taikka uistelemaan. Etukäteen varaamalla voi vuokrata myös kanootteja ja pyöriä loman ajaksi.

Täysihoitoon sisältyy päivällinen tulopäivänä, lähtöpäivänä aamiainen.

Monet lapsiperheiden lempikohteet sijaitsevat päiväretken päässä Kannuskoskelta. Mm. Kouvola, Lappeenranta, Kotkan Maretarium ja Vellamo sekä Repoveden kansallispuisto ovat suosittuja retkikohteita, joihin Tuhannen Tarinan Talosta on vain reilun puolentunnin - tunnin ajomatka.

Klo 14 - 19 Sisäänkirjautuminen, majottautuminen. (Jos olet tulossa klo 19 jälkeen, otathan yhteyttä!)

klo 8.30-  9.30 Aamiainen

Eläinten ruokinta yhdessä emännän kanssa.

klo 12 Lounas

Lomalaisten omaa ohjelmaa. Esim.  eläinten rapsuttelua, luontoretkeilyä, onkimista, melomista, leikkimistä metsässä ja pihapiirissä. Tai vaikka retki lähikaupunkien kohteisiin. Mahdollisuus varata ratsastusta 20 €/45 min tai kärri- tai rekiajelua vuodenajasta riippuen 20 €/30 min.

Klo 17 - 18 Päivällinen

Täysihoitoon sisältyy päivällinen tulopäivänä, lähtöpäivänä aamiainen.