Siirry sisältöön

Koskenranta

Koskenranta
[]
Alkaen 110,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Neuvonen Tarmo ja Antti sekä Nuuttila Kirsi villalakka@gmail.com 050-5421914 Y-tunnus: 1439098-6 Kauppiaan ehdot

Kannuskosken keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva tilava lomatalo. Pitkän historian omaava kiinteistö, joka on toiminut aikaisemmin kauppana ja baarina. Taloa on remontoitu lomakäyttöön viime vuosien aikana. Soveltuu hyvin myös etätyöhön.

Erittäin tilava majoituspaikka isommillekin, enintään 8 hengen ryhmille. Yläkerroksessa kolme kahden hengen makuuhuonetta, olohuone ja wc. Alakerrassa keittiö, ruokailu/oleskelutila, jonka yhteydessä erillinen alkovi 2 vuoteella sekä suihku ja wc. Lisäksi kellarikerroksessa pesutilat ja puulämmitteinen sauna.

Kiinteistö sijaitsee rannan läheisyydessä, Väliväylän melontareitin varrella. Kiinteistön ja rannan välissä kulkee tie. Talon rannassa on käytettävissä oma soutuvene, hyvälle uimarannalle matkaa n. 500 metriä. Matkaa valtatie 6:lta on 8 kilometriä, asfalttitie vie perille asti. Kiinteistön läheisyydessä baari/pizzeria joka on kesäaikana auki päivittäin.

Hinnoittelu: Perushinta sis. 5 henkilön majoituksen, lisähenkilöt 10e/vrk/hlö, max 8 henkilöä. Liinavaatteet 12 e/henkilö tai vieras tuo omat liinavaatteet. Loppusiivous 100  e. Minimi vuokraus 2 vrk, viikkovuokrauksessa hinta suhteellisesti edullisempi. Varaa suoraa netistä tai pyydä tarjous sähköpostilla: villalakka@gmail.com tai WhatsApp- tai tekstiviestillä 050-5421914/Kirsi

Lähipäivien varauksissa ota yhteyttä majoittajaan!

Lemmikin tuomisesta mökille on aina sovittava varausta tehtäessä erikseen.