Siirry sisältöön

Koskenranta

Alkaen 120,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Neuvonen Tarmo ja Antti sekä Nuuttila Kirsi villalakka@gmail.com 050-5421914 Y-tunnus: 1439098-6 Kauppiaan ehdot

Kannuskosken keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva tilava lomatalo. Pitkän historian omaava kiinteistö, joka on toiminut aikaisemmin kauppana ja baarina. Talo on uudistettu lomakäyttöön viime vuosien aikana. Soveltuu hyvin myös etätyöhön.

Erittäin tilava lomatalo isommillekin, enintään 8 hengen ryhmille. Yläkerroksessa kolme kahden hengen makuuhuonetta ja olohuone. Alakerrassa keittiö, ruokailu/oleskelutila, jonka yhteydessä erillinen alkovi 2 lisävuoteella. Lisäksi kellarikerroksessa pesutilat sekä juuri remontoitu sauna.

Kiinteistö sijaitsee rannan läheisyydessä, Väliväylän melontareitin varrella. Kiinteistön ja rannan välissä kulkee tie. Talon rannassa on käytettävissä oma soutuvene, hyvälle uimarannalle on matkaa n. 500 metriä. Matkaa valtatie 6:lta on 8 kilometriä, asfalttitie vie perille asti. Kiinteistön läheisyydessä baari/pizzeria joka on kesäaikana auki päivittäin.

Hinnoittelu: Perushinta sis. 5 henkilön majoituksen, lisähenkilöt 10e/vrk/hlö, max 8 henkilöä. Liinavaatteet 12 e/henkilö tai vieras tuo omat liinavaatteet. Loppusiivous 100  e. Minimi vuokraus 2 vrk, viikkovuokrauksessa hinta suhteellisesti edullisempi. Voit myös pyytää tarjouksen sähköpostilla: villalakka@gmail.com tai WhatsApp- tai tekstiviestillä 050-5421914/Kirsi

  • Yläkerran ikkunasta