Siirry sisältöön

Kahden hengen huone matkailutilalla, oma kylpyhuone

Kahden hengen huone matkailutilalla, oma kylpyhuone
95,00 € / vrk

Tuoteoptiot

Kauppias

Tuhannen Tarinan Talotuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com050 5303471Y-tunnus:2064132-3Kauppiaan ehdot
 Majoitus

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talon päärakennus on täysin remontoitu vuonna 1914 rakennettu hirsirakennus. Päärakennuksesta voi varata viihtyisän huoneen, jonka hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiaiset voi varata halutessaan erikseen. Omilla kylpyhuoneilla varustetutuissa huoneissa on ilmanvaihto, lautalattiat, , kylpyhuonetiloissa lattialämmitys. Päätalossa on käytössänne myös wifi.  Oleskelutila, jossa on tv ja dvd-soitin on yhteiskäytössä. Myös täysin varusteltu keittiö on vieraidemme käytettävissä. Pihapiirissä on grillipaikka, saunavuoroja voi halutessaan varata 15 €/h.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talossa majoittuessa et varaa vain majoitusta, vaan pääset samalla mukavasti luonnon keskelle, kokemaan maaseudun parhaita puolia. Huonehinnalla saa tutustua vapaasti kotieläinpihan ihaniin karvakorviin, heitellä frisbeetä kuusiväyläiselle metsäradalla, tai mennä laavulle tulistelemaan tai pulahtamaan läheiseen järveen. Jos haluat vain lepoa - sekin on luvallista. Raitista ulkoilmaa, rauhaa ja hiljaisuutta riittää täällä kuusimetsän kainalossa.

Jos haluat nauttia myös talon maittavasta päivällisestä - varaa silloin maatilalomapaketti.

Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Kannuskosken kylässä, keskellä lapsiperheiden lempikohteita. Kouvolan Tykkimäki ja Aquapark, Lappeenrannan linnoitus, Kotkan Maretarium ja Vellamo ovat kaikki päivämatkan päässä. Tilalla voi tutustua kotieläimiin, erikseen voi varata myös ratsastusta, heppa-ajelua, vuokrata kanootteja tai lähteä vaikka kylän luontopoluille.