Siirry sisältöön

Virkistyslomanen kaveriporukalle

Virkistyslomanen kaveriporukalle
550,00 € / vrk
Hinta sisältää 5 henkilöä.Tämän yli menevät:
  • Aikuiset75,00 €

Tuoteoptiot

Kauppias

Tuhannen Tarinan Talotuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com050 5303471Y-tunnus:2064132-3Kauppiaan ehdot

Mitähän ystävillesi kuuluu? Olisiko aika kokoontua yhteen ja vaihtaa kuulumisia vaikka ulkoilun, maukkaan ruuan ja saunomisen merkeissä? Tai haluatko juhlistaa esimerkiksi merkkipäivääsi kaikista lähimpien kesken? Täällä metsän siimeksessä, vanhan hirsitalon tunnelmassa, voitte kokoontua rauhassa omalla porukalla. Kaikki on valmiina - pöytä katettuna, palju lämpöisenä ja pehmoiset pedit pedattuna.

Tämä pienryhmille suunnattu virkistyslomanen sopii moniin tarpeisiin. Virkistyslomasen ohjelmana voi olla reipasta ulkoilua esim. lenkkeilyä metsäpoluilla, padelin tai frisbee golfin peluuta kesäkaudella, talvella hiihtelyä metsäladuilla ja tulistelua laavulaakson nuotiolla. Lomaseen sisältyy majoitus, päivällinen, aamiainen ja palju. Jos kaipaatte lisäohjelmaa lomasenne ajaksi, lisähintaan voi varata vaikka hevosajelua, sointukylpyä, riippumattorentoutusta, maatilapakopeliä, hierontaa... Ota siinä tapauksessa yhteyttä ja kerro toiveistasi!

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Saimaan matkailualueella, Kouvolan ja Lappeenrannan välissä Kannuskosken kylässä.

Loman hintaan sisältyy majoitus kahden tai kolmen hengen huoneissa liinavaatteineen ja pyyhkeineen, aamiainen ja päivällinen, sauna ja palju.

Perushinta sisältää 5 henkilöä (minimi)

Majottautuminen tapahtuu päätalon taikka Navetan Vintin viihtyisissä tiloissa. Yhteiskäytössä on täysin varusteltu keittiö sekä grillipaikka ja laavu omien eväiden laittoa varten. Tilalla on kotieläimiä, joita pääsee hoitamaan ja rapsuttelemaan. Liukulumikenkiä, pulkkia ja liukureita, frisbee golf kiekkoja sekä pilkkionkia saa lainaksi.

Puolihoitoon sisältyy päivällinen tulopäivänä, lähtöpäivänä aamiainen.

VIRKISTYSLOMASEN OHJELMA

Klo 14 Sisäänkirjautuminen, majottautuminen.

Vapaavalintaista ulkoilua. Kesäkaudella on mahdollisuus vuokrata padelkenttää ja mailat & pallot 4 hengelle 30 €/h

klo 18 Päivällinen
Lähellä tuotettua, maukasta kotiruokaa

klo 19 Sauna & palju
Jos loma on useamman vuorokauden, toiselle illalle voi varata paljun sijaan vaihtoehtoisesti savusaunan

Yöpyminen

klo 9-10  Aamiainen

Halutessanne voitte osallistua eläinten ruokintaan tai rapsutteluun

klo 12 huoneiden luovutus

Lomaan sisältyy lähtöpäivänä aamiainen.