Siirry sisältöön

Yöpyminen Väliväylän melontareitin mukavimmassa majatalossa

Yöpyminen Väliväylän melontareitin mukavimmassa majatalossa
60,00 €
35,00 €
10,00 €
90,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Aikuiset60,00 €
  • Lapset35,00 €
  • Lapset 0-3v10,00 €

Tuoteoptiot

Kauppias

Tuhannen Tarinan Talotuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com050 5303471Y-tunnus:2064132-3Kauppiaan ehdot

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Saimaan matkailualueella, Kouvolan ja Lappeenrannan välissä Väliväylän melontareitin varrella Kannuskosken kylässä.

Väliväylän jokireitiltä Kannuskosken voimalaitoksen kohdalta, Ruokokoskelta on Tuhannen Tarinan Taloon on 2,5 km matka. Voitte jättää kanoottinne parkkiin ja noudamme teidät autolla ja palautamme maittavan aamiaisen jälkeen hyvin levänneinä takaisin reitille.

Tähän pakettiin kuuluu majoitus, päivällinen talon seisovasta pöydästä, saunavuoro, aamiainen sekä melojien (ei kaluston) kuljetus Kannuskosken kylältä ja takaisin kylälle.

Jos teillä ei ole kiire jatkaa matkaa, voitte varata useamman yön ja kokea samalla reissulla Tuhannen Tarinan Talon maatalon tunnelmaa ja tutustua maalaiselämään kauniin luonnon keskellä.

Talon pihapiirissä on kesäaikaan 6-väyläinen frisbee golf-rata, pelikenttä, trampoliinit, padel kenttä, kotieläimiä ja pieni pihamuseo. Läheiselle laavulle pääsee nuotiotulille evästelemään ja lähijärvelle pulikoimaan.

MAJOITUS

Majottautuminen tapahtuu päätalon yli satavuotiaan hirsitalon suojissa taikka Navetan Vintin viihtyisissä tiloissa. Yhteiskäytössä on täysin varusteltu keittiö sekä grillipaikka ja laavu omien eväiden laittoa varten. Majoitukseen sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet, saunatiloissa on ekologiset pesuaineet käytössänne.

Puolihoitoon sisältyy päivällinen tulopäivänä, lähtöpäivänä aamiainen.

Klo 15 - 19 sisäänkirjautuminen

klo 8.30-  9.30 Aamiainen

Klo 17 - 18 Päivällinen

Lomaan sisältyy lähtöpäivänä aamiainen.

Väliväylän melontareitti

Väliväylä on vuosien saatossa opittu tuntemaan Saimaan ja Kymijoen vesistöt yhdistävänä uittoreittinä, jossa kapeat järvet ja joet seuraavat sujuvana jonona toisiaan. Se on varsinaisen Järvi-Suomen eteläisin vesireitti, jonka tarinaa värittävät tukkilaisromantiikka ja Suomen teollistumisen historia. Samalla se on myös luontoelämyksineen rikas kappale kauneinta Suomea; eräs Etelä-Suomen puhtaimmista vesireiteistä.

Sopiva päivämatka keskivertomelojalle esim. Huopaisen virralta Kannuskoskelle ja yöpymisen jälkeen Kannuskoskelta Käyrälammelle.

Lisätietoja reitistä:

https://kannuskoski.fi/fi_FI/etusivun-paakuva-alueen-kuvat-ja-tuotteet/valivaylan-melontareitti